Рано сутринта топ дизайнерката Мегз публикува история в инстаграм профила си, на която показва, че е спукала гума. Най-коментираната риалити звезда у нас се е забила в тротоар докато шофира. Каканашева пусна втори клип, на който се виждат гумата и джантата отблизо - гумата е буквално разцепена, липсват и парчета от джантата, пише Хот Арена.

Предният калник на автомобилът също е изкривен. Мегз продължава да разказва и зверствата върху колата й се увеличават “наложи се да карам до най-близката бензиностанция”. От това изявление на красавицата става ясно, че тя е карала само по джанта докато открие безопасно място, където да спре. Изглежда Мегз е много наплашена от последната си авария с автомобила си, когато лятото я удари камион докато чака пътна помощ.Тогава Каканашева унищожи двигателя на колата си и беше смачкала предницата на лъскавото возило.

Вчера в друго клипче от инстаграм Мегз показа на феновете си, че “ вижте колко е мръсна колата ми - като след сафари е”. На него се вижда как луксозният автомобил - новият модел Г класа е буквално покрит с кал. Явно амбициозното миньонче е карало офроуд. И докато Мегз намира всички тези зверства за забавни злите езици коментират, че Каканашева си позволява да е толкова разглезена и нехайна с вещите си, защото знае, че при най-малкото проплакване ще получи нова кола.

Припомняме, че лятото дизайнерката беше подкарала ферарито на гаджето си докато нейната кола се оправи.

По време на участието си във Вип Брадър в приятелски разговор със Сашка Васева Мегз разказа, че се е блъскала още с автобус и трамвай. А преди 4 години черният й джип се самозапали на магистралата след като тя отново не беше обърнала внимание на сигналите по таблото.