Водещата на „Господари на ефира“ Мария Игнатова може да се похвали с доста солидно месечно възнаграждение от работата си при арменската фамилия Халваджиян. Източници на „ШОУ“ издадоха, че русата тв водеща получава по 20 бона месечно за добре свършената работа.

Както е известно, двойките-водещи в „Господари на ефира“ се сменят през определено време. Мария си партнира не с доскорошната си любов Димитър Рачков, а с колегата си Румен Угрински. Всеки от тях обаче е с различна заплата. Рачков бил с най-солидно възнаграждение, а след него се нареждали Игнатова и Васил Василев – Зуека.

20-те бона на Мария са за воденето на шоуто, а когато не е на екран я ангажират с друга дейност, свързана отново с предаването, така че месечната й заплата си тече. Така, например, на Марчето й се налага да имитира звездите от „ВИП Брадър“ и тяхното „Бай Брадър“. Наложи й се да се прави на силиконката Джулиана Гани, както и на фъфлещата Миглена Каканашева – Мегз, за да изработи месечното си възнаграждение.


Мария Игнатова

Хонорарът й като водеща на „X Factor” няма нищо общо със заплатата й от „Господарите“. От музикалното шоу лапа други пари, които не са за подценяване. Отделно, актьорският състав на рейтинговото шоу често са рекламни лица на различни продукти. Разбира се, срещу определено допълнително възнаграждение.


Фолк легендата Луна

Наш репортер разбра и още една пикантна новина за забавната водеща. Оказа се, че живее в съседство с фолк легендата Луна. След като Игнатова се изнесе от жилището на Рачков, често преспивала при майка си. Родителката живее в кооперация срещу един от столичните молове. В същия вход се намира и тузарският мезонет на изпълнителката на „Бягайте крачета“. Съседи на блондинките разказват пред народното издание, че двете се подминават като пътни знаци.