Съденият за сводничество Росен Чолов-Чолата е взел децата от Ирена Милянкова, пише „Галерия“. Бившият съпруг на моделката сам предложил да гледа четирите им наследници, след като се появи шестото дете на Милянкова.

Многодетната майка била изключително благодарна за помощта на бившия си, тъй като безсънните нощи с бебето и грижите за останалите 5 деца й идвали в повече.

Шестото дете на Милянкова се роди на 8 юли и се казва Лиляна. Момиченцето е втора рожба на моделката от новия й съпруг Никола Чолаков. Брокерът е изключително всеотдаен съпруг и баща, но заради натоварения си график, не може да помага пълноценно на жена си. Освен това, той има още две деца от първия си брак. Така общата бройка от 8 наследници се оказала твърде голям залък за семейството.

„Ирена е печена и нямаше да има проблем. За съжаление Лиляна се оказа доста своенравна и плаче по цели нощи. Никой не може да спи“, разказвал Никола пред приятели. Именно в този труден момент се появил бившият на Милянкова и предложил да гледа децата си за известно време.

Всъщност Росен Чолов е взел при себе си само трима от наследниците, тъй като най-голямата – Мелани Роуз, е вече на 16 г. и щяла да помага на майка си в грижите за новороденото. 7-годишният Филип Себастиян, 10-годишната Натали Роуз и 15-годишният Уилям с радост отишли да поживеят при татко си, когото отдавна не били виждали. 

С този жест Чолов недвусмислено показал на Ирена, че вече не таи лоши чувства.