Как да сме в крак с всички актуални тенденции в грима, модата и аксесоарите тази зима? Ето какво ни разкрива Наталия от Natali’s Beauty :

Тенденции в грима

Тази зима се очертава сезонът на класическите гримове. Една от най-често срещаните визии на модните подиуми, представящи тенденциите за зима 2017/18, е вдъхновена от жената през 40-те – със сладострастни червени устни и очна линия, която повдига окото и прави погледа закачлив. Освен това ще видим и много металически отблясъци по клепачите, които подсказват за предстоящите празнични дни и вечери. Един по-смел тренд пък представя класическа очна линия, но в закачливи омбре преливки в кралскосинята гама. А по време на

Седмицата на модата в Милано категорично бе заявено, че зима 2017 ще бъде зимата на симпатичните розови бузки и далеч от контура.

Косата на зима 2017

Стане ли дума за прически, един от основните трендове си остава небрежно разхвърляната коса. Или както я описват коафьорите – сякаш току-що измита и съвсем набързо изсушена със сешоар.

За радост на всички дами се запазва и кокетният тренд на плитките. А ако говорим за цветове – категорично цялата 2017-а година е годината на русият цвят във всичките му нюанси.

 

мода

 

Аксесоарите

За тази зима аксесоарите са решени основно в златно, като най-вече се акцентира върху украшенията за коса, които са великолепни и страхотно решение за коледното или новогодишно парти.

 

мода
Маникюрът

Стане ли дума за маникюр, трендът е към красивите нокти в средна дължина с уж хаотични, но много красиви краски.

Дрехите

За тази зима особено актуални ще бъдат студените металикови отблясъци на среброто и стоманата. Тях ще наблюдаваме по всички елементи на облеклото – през поли, панталони, рокли, та до връхни дрехи и зимни обувки. Освен това ще се прокрадне и един малко по-параден и празничен елемент, който определено не е за ежедневието и подхожда само на смелите дами и специалните поводи, а именно перата.

За ежедневието пък модните експерти на „Вог“ са категорични, че дънковите облекла – от глава до пети ще бъдат хит. А наред с тях е добре да изберем още поне едно плетиво в млечно бял цвят – пелерина, жилетка или защо не огромен oversize пуловер. И още – великолепни тоалети на точки, пухкави палта в разнообразни цветове – синьо, оранжево и розово и стилни сиви костюми ще властват в гардеробите ни.