Освен много суета и блясък, на партито по случай рождения ден на Megz Angels, се родиха и не малко светски новини. Най-пикантната от тях е интимните отношения между култовия актьор - Ненчо Балабанов и една от моделките на Megz Angels, а именно - Велина Узунова. Изкусителната красавица бе като притегателна сила за фейс Бойко, както още е известен Ненчо.
Ненчо не мърдаше от масата на Ангелите и по-конкретно беше като залепен за Велина и се опитваше да интимничи с нея. Симпатиите му и това, че не веднъж излезе от сценария на събитието, за да сипе комплименти към новата си слабост, нямаше как да не бъдат забелязани от многобройните гости на коктейла в клуб в столичен хотел, пише Хот Арена.

По всичко личеше, че Велина е истински поласкана от тази показност, но тя за разлика от Ненчо се стараеше да пази поведение пред нейната менторка Миглена Каканашева - Мегз.

Мегз много симпатизира на Ненчо и с огромно задоволство се любуваше на повече от специалното му отношение към Велина. Дали пък двамата не са новата светска двойка - много скоро ще ви потвърдим.