Плеймейтката Николета Лозанова избра Кипър за своята новогодишна нощ. Бившата на Валери Божинов бе придружена от дъщеричката си Никол и според клюките от футболиста Ники Михайлов. 5-годишната Никол честити новата 2018 година на последователите на Лозанова в Инстаграм чрез умилително клипче.

В компанията на дъщеря си и близките си прекара празника и певицата Мария. Миньончето на поп фолка сподели няколко кадъра в Инстаграм на празнично облечената си дъщеря и малката си племенница, пише novini.bg.

В очакване на дете е и певицата Преслава, поне според последните новини, а тя самата не разкри в новогодишната нощ тази новина. За сметка на това Преси поздрави феновете си за успешната й година и им благодари: „Честита Нова година! Благодаря за прекрасните подаръци и за цялата любов, която ми давате вече толкова години! Обичам ви!“, написа поп фолк певицата в Инстаграм.

Колежката на Преслава Галена също поздрави феновете си, като написа в социалните мрежи: „Весело посрещане на 2018 г.“. Постът бе придружен от горещ кадър с изрязана рокля. Хитовата изпълнителка също не се раздели от семейството си на празника, като имаше участие в заведението на съпруга си Галин Анастасов.