Само по-малко от седмица след като бе коронясана на новата Мис Playmate - Маги Бадер и се налага да преживее кошмара от връщането на титлата си, пише hotarena.net
Причината за това са доказателства, че конкурса е нагласен. Първо за това проговориха много от другите участнички в конкурса. Няколко от тях написаха многозначителни статуси, според които всичко се знаело предварително. От притеснение момичетата отказват да дадат медийни изявления.

Второ две от най-емблематичните и скандални дами на събитието и представителки на журито - Николета Лозанова и Миглена Каканашева дадоха поводи съмненията относно спекулации в конкурса да набъбнат още повече. 

Преди само няколко дни Николета, която беше претседател на журито, публикува снимка с една от претендентките - Зори и заяви, че тя е истинската победителка в конкурса. В момента на самата церемония пък главната дизайнерка на конкурса Миглена Каканашева - Мегз си позволи да каже от сцената, че обикновено никога не греши в преценката си и че Маги ще вземе короната. Минути по-късно коронясаха и самата Маги Бадер. 
 
Всичко това накарало останалите кандидатки да поискат от Христо Сираков като организатор на конкурса да преосмисли при кого трябва да отиде титлата. Засега Сираков мълчи и не дава официален отговор по темата. Предстой да видим какво ще се случи.