Неочакван обрат на извънредния дуел в риалитито „Фермата“ –  лошото момче Иван Милин заяви, че е прекалил с хомофобските обиди по адрес на Тихомир и е сгрешил в преценката си за него.

Разбойникът от Разлог разкри това още след първото предизвикателство в дуела им за място в шоуто, което мина в шеги, закачки и демонстрация на тотална липса на знания по история.

„Момчето е готино, ако всички гейове са като него, аз нема да имам против тех! Требваше да дойда във „Фермата“, за да разбера, че както има лош и добър човек, така има добър и лош гей. От вчера за днеска рязко си промених мнението и мога да си призная:

„Да, аз сгреших за човека!“, обяви Милин и скришом забърса сълза. Признанието му бе посрещнато с аплодисменти от страна на чорбаджии и сиромаси.


Като победител в предизвикателството да запали пръв огън във фермата на отбора си, Рангелов получи правото да разпредели точките от всяка от седемте игри в дуела. Най-слабо – с 1 точка, той оцени „Алманах“, а най-голям брой точки – 5, той даде на „Чували за издръжливост“.


Милин изненада съотборниците си както с емоционалните си откровения за Тихомир, така и с късмета си в налучкването на верните отговори в „Алманах“, с които поведе с 1:0.