Певецът и актьор Орлин Павлов е обсебен от идеята за космически разум. Звездата от новия сериал на Би Ти Ви „Скъпи наследници” вярва в извънземни, които са населили сънищата му. „Случва ми се да сънувам НЛО по цели нощи. Толкова е реалистично, че сякаш е филм”, издава Орлин, цитиран от "Уикенд".
Манията му по другопланетния разум дошла от тийнейджърските години. Преди почти 25 лета Павлов видял обекти е небето, за които днес е почти сигурен, че не са със земен произход. 

„Бях на екскурзия в Рилските езера през лятото на 1992 г. – аз, леля ми и братовчед ми. Тъкмо решихме да си лягаме и небето бе озарено от някаква странна светлина. Над планинските чукари и езерата започнаха да се движат с висока скорост различни по цвят светлини, които описваха неправилна парабола. Уплаших се, защото не исках извънземни да ме отвлекат за опитно зайче. После много пъти съм разказвал на хората, но никой не ми вярва и досега”, сподели потрепервайки от спомена за този ден Орлин. 

Разказът му продължава с уверението, че в деня след странната среща с извънземни е имало обилен метеоритен дъжд. Космическата картина е едно от най – красивите неща, които Орлин Павлов е виждал през живота си и самият той успял да преброи повече от 600 падащи звезди и да си пожелае повече от 600 желания.

„От този момент нататък започнах да вярвам, че наистина има извънземни в Космоса. И сега се страхувам, когато се присетя, че всъщност не сме сами. Ами ако дойдат да те отвлекат…? Представяте ли си, да правят експерименти с теб, да те извиват на всички страни, за да видят какво ще стане. Страшно си е”, заключава певецът.