Алекс Богданска не си поплюва. Оказа се, че изневеряващата моделка и този път няма да изневери на себе си. Шавливата Алекс стана известна със скандалната си раздяла с Даниел Петканов, когато той я разобличи публично, че му слага рога.
До колкото е известно Алекс си има сериозен приятел - Макс. Той е чужденец и е милионер. Именно неговият пръст в устата на Богданска даде старта на кариерата й, която в момента претърпява пиков момент. 

Снощи стартира новият сезон на "ВИП Брадър", където в Къщата влязоха Алекс, Петканов, Мария, Касабие, Сашка Васева, още един тон звездни имена и... Тото от група "Скандау". Въпреки, че социалните мрежи преливат от снимки на Тото с приятелката му Яна, той влезе в Къщата като необвързан. Това повдигна много въпроси около личния живот на рапъра. Оказа се, че двамата с Богданска са си стари дружки бързо се наместиха един до друг. 

Нещо скандално излезе във видеото от промото на тазвечерното шоу. Двамата с Богданска споделят романтичен момент. След като Богданска пита Тото дали има приятелка, двамата преплитат пръсти и се хващат за ръце. Дали Петканов е свидетел на тази гледка и ще изкупят ли греховете си, предстои да разберем!