Миглена Каканашева - Мегз снощи прекрачи прага на най-известната Къща - тази на "ВИП брадър". Преди обаче да влезе в риалитито, дизайнерката реши да пусне снимка в социалната мрежа, с която обаче се изложи.
Блондинката показа лошите си умения с фотошоп на снимка, пусната точно преди да прекрачи прага на шоуто. Мегз е опитала да се втали и да направи така, че дупето й да изпъкне. Поглеждайки кривите линии на пода обаче, всички направо избухват в смях.

Видът на Мегз все пак направи впечатление на всички. Тя е станала доста слаба, а някои заявиха, че дори прилича на анорексичка. Друг акцент бе русата й коса - цвят специално за пребиваването й в Къщата. 

Каканашева не бе пощадена от зрителите, като в мрежата веднага плъзна кадър, на който зрители пускат субтитрите на телевизора си, когато говори дизайнерката. Валентин Кулагин също не спести критики и се подигра, че субтитрите се налагат, защото не е успяла да се споразумее с продуцентите за преводач.

Компания на Мегз в Къщата ще правят Даниел Петканов, Александра Богданска, Даниел Златков, Сашка Васева, Алфредо Торес, Дани Милев, Енджи Касабие, Мария, Цуни, Тото от "СкандаУ", Маргарита Хранова, Джулиана Гани, шеф Борис Петров и Антон Стефанов.