Красивата актриса Александра Янкова надъхва ММА боец за шампионска титла. Красавицата е гадже на най-перспективния ни талант Даниел Илиев. На шампиона му предстои битка за пояса през степента по време на международен шампионат. По време на двубоя блондинката ще стиска палци край трибуните на своя любим, пише „Телеграф”.
Янкова нашумя като Поли от „София ден и нощ”. Двамата с Даниел са заедно вече три години и връзката им само се задълбочава.

„Да си сериозно обвързан не е никак лошо. Тя ми дава нужното спокойствие преди мач. Идва винаги на моите срещи и много се вълнува. Понякога дори тренираме заедно”, споделя Илиев.

Той стигна до среща за шампионската титла след победа на площад „Батенберг”. В началото на миналия месец Даниел спечели среща с Кристиян Андонов по правилата на К-1 и реферът прекрати мача във втори рунд.

Есенният двубой е най-важен в кариерата му.

„Той е много важен за мен. Ще се бия срещу една от най-силните школи в света – холандската. Ще бъде наистина голямо предизвикателство”, допълва той.
И не пропуска да благодари на шефовете на шампионата, че привлякоха интереса към българските бойци в свободните спортове.