Нова война се разрази във фолксредите. След като конфликтът между Галена и Преслава избледня във времето, колежките им Емануела и Анелия се хванаха за косите. И ако при първите поводът за разрив бе ясен, то войната при вторите е все още в сферата на догадките, пише "Телеграф".
За разправата обаче свидетелства фактът, че двете бяха забелязани да се подминават в столично заведение. Двете си размениха доста студени и остри погледи, като едната дори се обърна, без да откъсва поглед от врагинята си. Те нито се поздравиха, нито показаха по някакъв начин, че имат намерение да си обелят дори едно лицемерно "здрасти'.

Едната версия е, че Анелия завижда на колежката си за последните хитове, които направи, тъй като в последно време самата тя не може да извади ударна песен. Другата версия е, че са се скарали за мъж, но едва ли е вярна, тъй като Анелия се радваше на компанията на младо гадже и не даваше индикации, да се чувства зле.

Третата версия, естествено, е за пари. Хонорарите им се различават в значителна полза за Емануела, която е в "Планета" от съвсем скоро. Припомняме, че още когато Емануела смени работодателя си, Анелия не спираше да й подлива вода, като я обвинява, че спи със заможни господа за пари. Тогава Емануела остро я е срязала в коридорите на компанията с грозните думи: "Какво се занимаваш с мен, свиня такава? Не можеш да ми стъпиш на малкия пръст".