Всичко ново е добре забравено старо. Тази максима е известна, а и изключително популярна днес. Припомняме си го особено добре в последно време, когато погледнем модата сред дрехите и аксесоарите.

5 прически, които носят богатите жени


Но позабравените тенденции се връщат и в косите на дамите и така популярните омбре и балеаж в естествени руси, медни и кестеняви нюанси отстъпват на добре познатия не от косите на 90-те черен цвят.

Или поне това се случва при много от популярните българки, които в последно време, сякаш наговорили се, смениха цвета на косата. Кои го направиха досега, вижте:

Джулиана Гани

Още по време на бременността си Джулката експериментира с цветовете и се оказа, че тъмните нюанси ѝ отиват много. Ето я и с черната коса, която по мнение на феновете ѝ отива най-много от всички визии досега.

Тази прическа ще е тотален хит през 2020 година
 
Сузанита

Певицата имаше тежък период, а новото начало отбеляза и с нова прическа в очевидно актуалния за сезона сред косите черен цвят.

Златка Райкова

Плеймейтката е поредното доказателно, че черното е цветът това лято. Промяната дойде при нея по-скоро постепенно, тъй като дълго време беше вярна на русото, което после направи на омбре към кестеняво, за да премине към напълно черен цвят.

6 страхотни продукта, които ще ви дарят с вечна младост

Джулия

Певицата винаги е била в по-тъмните нюанси сред косите, но както се вижда, вече косата ѝ е напълно черна. Заедно с нея Джулия промени и формата на веждите си.

Лорена

Доскоро кестенявата коса на Лорена беше преобразена в напълно черна. Като че ли промяната дойде около рождения ден на певицата, която отбеляза, че изминалата година я е белязала с любов, но и със самота, загуби, уроци.