Празниците са винаги специални в Ню Йорк, а скорошното откриване на хотел "Четири сеозна", Ню Йорк в долен Манхатън (съвсем близо до новия Търговски център) на канадската фирма Yabu Pushelberg, прави града още по – примамлив. Създаден по дизайн на архитекта Робърт Щерн, 82 етажният небостъргач е отчасти хотел хибрид: етажите между 24 и 82 са предназначени за жилища, пише profit.bg.
Нека разгледаме новото бижу на Ню Йорк:

Целта  на дизайнерите е създаване на повече частни жилища, а не анонимни хотелски апартаменти, така че посетителите да си представят, че се намират в своето местенце в Манхатън и да се любуват на гледката от балкона.
 

Дървени стени и метални екрани с бронзови акценти придават лукс на лобито на хотела. Материалите, използвани в интериора включват орех, меки текстури, а облицовката е от мрамор.Дървената ламперия, специално поръчаните мебели и металните скулптури са така съчестани, че да създадат топлона и  уют. Килимът е прекрасно допълнение към тъмния под.Сини ленени завеси, дъбови стени и бронзови мебели придават изисканост в стаите за гости. Плюшът в завесите добавя мекота, но защо да скрива гледката към Ню Йорк? Диван, кожени кресла и масичка допълват атмосферата в зоната за почивка.Спалнята – с бяло бельо, мебели в меки тонове и шкафчета от всяка страна.Фокусна точка в банята е ваната. Стените са в мрамор, а плочките имитират паркет.Рецепцията и спа зоната са издържани в мрамор и добавят драматизъм в излъчването23 метровият басейн – мраморни колони, дървени щори и специална мазилка действат успокояващоЧаст от спа зоната