Едно от най-обичаните телевизионни лица в България Радина Червенова отново ще се изявява на тв екран за радост на многобройните си фенове, пише show.blitz.bg

Този път обаче не в БНТ, където бяхме свикнали да я виждаме от години, а в bTV - Радина става част от екипа на "Преди обед", където всеки понеделник ще среща зрителите с позабравени герои от миналото, а в сряда ще коментира със специалисти вечните теми за човешките отношения.

"Преди обед" се завръща на 6 септември в ефира на bTV и Радина Червенова е само едно от новите лица в екипа. Ще видим още и младата актриса Сара Драгулева, която стана популярна наскоро като приятелката на Папи Ханс.

Тя ще се впусне в приключението "Долче вита". Сред новите попълнения е и популярният влогър и актриса, позната от сериала "Съни бийч" - Поли Недкова, която ще следи социалните мрежи изкъсо.

Обичаният актьор Ненчо Илчев, когото зрителите познават от "Столичани в повече" и "Комиците и приятели", ще зарадва малките зрители с много игри, фокуси и изненади в новата рубрика "Вълшебствата на Ненчо".
Нова ще е и рубриката "УспешниТЕ", в която пластичният хирург д-р Мартин Генов ще разказва истории за успеха на личности от различни сфери на живота.

Колоритната Веси Цюрбрюг ще ръководи кулинарния парад в студиото на "Преди обед", а Лео Бианки ще продължава да пътешества с неговата рубрика "Животът е прекрасен". Разбира се, ще му помага актрисата Рая Пеева, която ще следи и за интересни светски новини.

В "Духът на здравето" д-р Неделя Щонова и тази есен ще бъде човекът, който ще помага на малки и големи да бъдат здрави и балансирани през новия сезон. Камен Лисички също продължава да търси колекционери и ще ни припомня игрите на 90-те години.

Венета Георгиева ще продължи с помощта на доказани специалисти да променя визията на зрителите в рубриката "Променените", а Косьо Филипов ще разказва как са създадени най-популярните български песни.

Водещите Сашо и Деси също готвят изненади - те ще имат свои тайни мисии, които зрителите ще разгадават в продължение на седмици.
Последователите на "Преди обед" в социалните мрежи могат да очакват допълнителни предизвикателства и съдържание и в каналите на предаването в инстаграм и фейсбук.