Апетитно ястие, в което присъстват пресните зелени продукти и се приготвя изключително бързо.


Толкова нежни и сочни пилешки гърдички през живота си не сте яли

Необходими продукти:

500 гр. спанак

3 стръка пресен лук

4 яйца

1 с.л. зехтин

1 щипка морска сол

1 връзка магданоз

Начин на приготвяне:

Измийте и почистете спанака внимателно. Направете същото със стръковете пресен кромид луд, пише kulinar.bg. Отцедете ги добре от водата.

Нарежете спанака на тънки лентички. Наситнете и лука. Загрейте малко зехтин в тиган (по възможност тефлонов) с похлупак.

Прибавете накълцаните зеленийки и задушете до готовност. Разбърквайте често. Отнема не повече от 15 минути.

Разбийте яйцата, добавете щипка сол. Добавете ги при готовия спанак, разбърквайте до готовност на яйцата.

Накрая поръсете обилно със свеж магданоз.