Бившата жена на актьора Чарли Шийн беше заловена да се размотава пред аптека в град Саутхемптън в щата Ню Йорк с куфари, пълни с наркотици. Тя подканяла напълно непознати хора да отидат с нея на парти, съобщава „Дейли Мейл“.
 
Около 20-годишен мъж съжалил 41-годишна Брук Мюлер и я завел в квартирата си, след като тя го молела да я закара. Тя изглеждала напълно дезориентирана.
 


„Заведохме я вкъщи, защото мислехме, че има нужда от помощ. Но когато бяхме вътре, тя отвори чантите си и вътре имаше толкова много наркотици, беше като в „Белязаният“, разказва очевидец.  
 
Източник, близък до Мюлер, разкрива: „Проблемите с пристрастеността на Брук са добре описани. Тя си спомня, че в неделя сутринта е имало някаква драма в Хемптънс, но не си спомня точно какво се е случило“.
 


Очевидно Мюлер, която и ма 10-годишни момчета близнаци от Шийн, си е запазила хотел в района, но пристигнала от Кънектикът 8 часа по-рано от времето за настаняване.
 
Очевидците добавят, че след като била прибрана в квартирата на непознатите, тя започнала да кара мъжа, който я откарал, и неговите съквартиранти, да се надрусат заедно с нея.

 
„Момчетата в къщата тъкмо се събуждаха от дълга нощ и никой не беше в настроение за купон. Но Брук имаше други идеи и само повтаряше: „Защо всички сте толкова скучни? Да купонясваме“, обяснява един от тях.
 
„Тя имаше толкова много торби с наркотици, не се знаеше какви са, но имаше бял прах по носа, така че предполагам, че е кокаин. Изчезна в банята за известно време с млад мъж, след това излезе и влезе в банята с друг тип“, добавя той.
 
Близкият до Мюлер източник разкрива пред “Page Six”, че тя не помни дали е вземала наркотици в квартирата, но запомнила, че е “на сигурно място с приятели“.
 


Мюлер отдавна се бори с наркотици, по-специално кокаина. Арестувана е и съдена за наркотици, след което е била настанявана в клиники.
 
С Чарли Шийн са женени от май 2008 до май 2011 година.

Превод и редакция: БЛИЦ