Дизайнерката Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, пак показа, че е номер 1. Миньончето качи снимки от известен столичен фризьорски салон, на които шие роклите на кандидатките за "Мис Плеймейт" на ръка!
Машината, на която Меги работи, изобщо не е пригодена за дрехи. На нея коафьорите шият.. екстеншъни! На фотоса се виждат косите разпръснати пред огледалото и Меги, която е запретнала здраво ръкави. 

Вместо Каканашева да раздига шивачките си да оправят "бакиите", тя свърши цялата работа сам самичка и показа защо стана Бизнес дама на годината, защо открива чуждестранни седмици на модата и защо за отрицателно време се превърна в идол на малки и големи.

Под снимката тя разказа и защо и се е наложило в последния момент да прекроява:

"Днес вечерта е официалното представяне на момичетата от конкурса Мис Плеймейт. В последния момент няколко рокли се оказаха твърде дълги. И нито имаше как да се пратят до фабриката, нито откъде да се вземат други точно този модел и по-къси. Докато се вайкахме и депресирахме се сетихме, че в салона има машина, с която шият екстеншъните... и някой си припомни как се шие".