Проблемите на Дебора съвсем не приключват с излизането от "Биг Брадър“. Тя беше жестоко пребита пред дома си, веднага след излизането си от Къщата. Оказва се, че нейните проблеми не са насочени единствено към злоупотребата с алкохола, за която тя напомни с участието си в шоуто, но и с опит за самоубийство, който тя е правила преди години, пише "ШОУ".

Психическото състояние на певицата не е добро, това споделя и самата тя в редица свои телевизионни изяви. Нейна близка, загрижена за здравето й, издава, че Дебора е лежала в клиника за душевно болни. Преди около година и половина певицата се опитвала да се справи с поредния си ревнив приятел, който всеки път щом пийнел малко и й посягал. И посягането се превърнало в системен тормоз, който трайно ранил психиката й и я сринал до краен предел. 

За да се справи с връхлетелите я паник атаки тя започнала да комбинира алкохол с хапчета.„Лекувала се е от алкохолна зависимост. Много е лабилна и все попада на мъже, които я бият. Затова психиката й е съсипана. Тя и сега говори как бившия й приятел щял да я залива скиселина“, споделя нейна близка позната.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!