Русата Златка най-сетне успя да постигне своя отколешна мечта и да се сдобие с още по-голям бюст. Напоследък плеймейтката се е скрила от медийния шум и затова, съвсем очаквано, появата й на рождения ден на нейната дружка Светлана Василева привлече интереса към нея. По-конкретно - към пазвата й. Там отскоро се кътата едни близо 900 кубика силикон, споделят запознати и свидетели на живописната гледка, цитирани от "ШОУ".
Оказва се, че Злати дълго време е карала едва ли не на хляб и сол, за да си плати сама новата придобивка. Близките й са категорични, че тя знае цената на парите и е цепела стотинката на две, докато не събере необходимата сума за тунинга. Според някои, той й е струвал 30 бона в евро в турска клиника, а според други - скромните 15 хиляди в лева при роден лекар.

Каквато й да е сумата, Райкова сама си е ги събрала, кълне се тя. Последният транш към спестявания, който й позволил да легне под ножа, е от рекламата на фирма за бързи кредити. Там блондинката обяснява как си е харесала една рокля в мола, но нито олигар 1, нито олигарх две се скроняват да й я купят. Затова тя тегли кредит, за да задоволи прищявката си.

Е на Русата Златка не й се е наложило да прибегне до подобни методи за финансиране на имплантите си. Тя не за първи път проявява предприемачески усет, когато става въпрос за медийния изяви. Преди години се появи в един сезон на ВИП Брадър, а хонорара си вложи в не особено вървежното на този етап начинание - собствена модна линия.

ОЩЕ ЕКСКЛУЗИВНИ СВЕТСКИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА