Актрисата Саня Борисова с ужас отброява всеки ден, в който още не е станала майка. Половинката на режисьора Ники Илиев вече не иска да отлага бременността си и напира двамата да имат час по-скоро деца.
Двамата били взели решение да се оженят много преди да стигнат до осъществяването му по документи. Не им оставало време заради работата им по събиране на пари за филмите им и снимането. След това пък трябвало да пътуват и да представят продукцията си и така нямали нито миг покой. Всичко това пък водело до стрес, който никак не спомагал зачеването на наследник, пише "Уикенд".

„Ако е писано ще се случи през 2017”, загадъчно споделяла Борисова плановете си за наследник и дори тръгнала на курсове за плодовитост. 

Преди време Саня издаде, че се увлича по мистични практики, които вярва, че ще я направят нов човек. Започнала да посещава малко популярните уроци по сакрална архитектура на тял ото и се надява те да я дарят с хармония и щастие. Учението е едва на 65 години, но много дами, които го практикуват са  открили способността му да помага за женска плодовитост.

„Практиката учи жената във всяка една възраст да бъде истински жива, хармонична и цялостна, благодарение на осъзнат ото и мистическо разбиране на структурата и взаимовръзките вътре в себе си”, обяснява съпругата на Ники Илиев. 

Тя вече имала доста опит в нея и вярвала, че е въпрос на време усилията й да се реализират и с появата на едно малко същество, което да придаде нов смисъл на жив ота й. Дори Ники, който с мъка намирал време за друго освен за работата си, настоявал, че им е време да имат свой наследник и да спрат да си намират оправдания за това.