Близо три месеца и 12 бизнес предизвикателства по-късно, първият сезон на „Звездни стажанти” в България си има победител – Явор Янакиев - 100 Кила. Рапърът успя да се открои почти мигновено в „Отборът”. Той стана първият проджект мениджър и доведе отбора на мъжете до безпрецедентна първа победа. Успя да събере повече от 20 000 лв. за своята благотворителна кауза, а след големия финал тази сума нарасна почти тройно. Идеите на Явор винаги бяха най-креативните и още от самото начало той си спечели симпатията на Боса, който продължи да следи стриктно всяко негово представяне.
На финала на „Звездни стажанти” 100 Кила призна, че неговата благотворителна кауза евъзстановяване на детския летен лагер в Аспарухово, но по-голямата му лична мисия е била да покаже на хората без възможности, че „това, че нямаш не трябва да ти пречи да бъдеш”. Явор успя да спечели и сърцата на зрителите с личната си история за трудна съдба и големия успех, който е постигнал съвсем сам.

На финала Явор се изправи срещу Марта Вачкова. Актрисата се представи блестящо и също събра огромна сума за своята кауза – Ателие „Прегърни ме” – мястото, където млади хора, лишени от родителска грижа, се запознават с изкуството.

Благотвотителният търг на двамата финалисти премина с огромен успех. За по-малко от три часа те успяха да съберат 65 240 лв. за своите благотворителни каузи и накараха Шарлопов да бъде горд, че именно тях е избрал за най-добрите стажанти за сезона, съобщава Нова телевизия. Самият Бос призна, че благодарение на успехите, които постигнаха в състезанието, и двамата вече са победители.
 
За своя първи сезон „Звездни стажанти” помогна на осем благотворителни каузи, а общата сума, която стажантите успяха да съберат за благотворителност, е 191 402 лв.