Тази вечер Стефан Шарлопов избра двамата финалисти в първия сезон на „Звездни стажанти” в България. Актрисата Марта Вачкова ще се изправи срещу рапъра 100 Кила в последната задача на шоуто на 4 и 5 юни, събота и неделя от 22:30 часа по Нова.
Финалистите Рут, Марта, Тити, Явор и Юлиян бяха изправени пред изключително трудна задача, в която трябваше да организират, популяризират и водят свои уроци по звездна зумба. Те трябваше да продават билети на колкото се може по-високи цени, а победителят се определи от събраната сума. Ангелите победиха в тази битка с много голяма разлика – 9 380 лв. срещу 3 087 за Отборът, предаде Нова тв.
 
По този начин сумата от 12 467 лв. отиде за баскетболната академия на Тити Папазов, но той реши да раздели парите между съотборниците си, защото дадоха всичко от себе си в тази задача.
 
В заседателната зала Босът беше изправен пред трудното изпитание да определи двамата най-добри сред най-добрите. Първи той уволни Юлиян Константинов, заради липсата му на мотивация в последните задачи и неговата невъзможност да се пребори с егото си. Следващият, които напусна на крачка от финала беше Рут Колева, а аргумента на Шарлопов беше, че въпреки неподражаемия ѝ хъс, певицата многократно премина границата на добрия тон и се държа арогантно с хора, които имат много по-голям опит от нея.
 
Финалната тройка – Марта, Тити и Явор беше изправена пред щателния анализ на Боса. Той похвали Марта за огромното ѝ израстване в предаването и призна, че именно тя е стажантът, който е донесъл най-много пари за благотворителност в задачите. По този начин Марта Вачкова стана първия сигурен финалист в предаването.
 
Изборът между Тити и 100 Кила, Шарлопов определи като един от най-трудните за него. След много емоционални разговори и пролети сълзи, Босът реши да не се води от емоцията, защото симпатиите му и към двамата са еднакво големи. Той анализира постигнатите резултати до момента. 100 Кила се оказа победител в две категории – най-креативен стажант и участникът, който е събрал най-голяма сума за своята благотворителна кауза.
 
Заради разликата в резултатите, Явор Янакиев беше определен за втория финалист в първия сезон на предаването.

На 4 и 5 юни от 22 часа по Нова, Марта и Килата се впускат във финална битка. И двамата обещават да не пестят енергия, контакти и сили и всеки един от тях е готов за голямата победа. А кой ще се увенчае с нея, предстои да разберем.