Аксиния се подложи на поредица от тежки изпитания в шоуто на Нова телевизия "Страх". Една от най-желаните жени у нас е преценила, че е време да лъсне имиджа си и да напомни за себе си.
Напоследък името й леко заглъхна заради неудачния й пиар, а и заради собственото й високомерие към журналистите. Във втория сезон на риалити шоуто "Страх" тя ще покаже най-доброто от себе си. То никак не е малко, стига да е добре експонирано. "Ако имах крака като твоите щях да ходя на ръце", е любимият комплимент на Аксиния. Направил й го захласнат по нея младеж в столично заведение. За гърдите й няма какво да говорим. Те са добре познати на цялата българска общественост от множеството голи снимки на сексапилната брюнетка в различни списания. Нищо, че хирурзите са помогнали. В новото издание на "Страх" се предвижда да има много повече участници звезди. Рейтингите на епизодите с популярни личности са били повече от добри и за това, веднага след края на "Vip Bother - 3" зрителите ще бъдат изкушени от нова порция "Страх".
Снимките на шоуто вече започнаха, а един от първите разкрити участници е Аксиния. Певицата вече е заснела една част от своите изпитания, но тепърва и предстоят най-страшните. Междувременно тя реализира и нов видео клип. В него участват 8 модела, а визията на Аксиния продължава тази от "Градска пепеляшка". Снимките са протекли в студио "Орфей", а в клипа ще видим и няколко участнички от "Survivor-3", пише Мач М. /Vip-bg