Актрисата Борислава Стратиева, която последна беше домакиня в предаването „Черешката на тортата“ тази седмица, разказа за най-голямата драма в живота си, която я е превърнала в това, което е.
Пред Нора Недкова, Валентин Кулагин, Люси Иларионов и Алфредо Торес актрисата сподели, че заминала за Лондон „по любов“. Отишла да живее с британец, когот познавала от преди.
 
На третия ден от съвместния им живот мъжът получил обаждане по работа и разбрал, че трябва да замине. Поне 6 месеца трябвало да обикаля света и нямало как да се прибере.
 
„Това, което преживях тогава, ме направи това, което съм. Тогава разбрах, какво е да нямаш. Положението беше – или се справяш или... се справяш. Нямаш избор. Понякога трапеза като тази беше нещо непостижимо“, разказа Борислава.
 
Тя призна без притеснение, че не в Лондон не работи по професията си, а се занимава с организиране на събития. На хапливата забележка на Кулагин, че „разбира се там е много по-трудно да си актриса, трябва да знаеш езика перфектно“, тя отвърна, че в Лоднон човек трябва да работи нещо, за да оцелее, тъй като там всичко е страшно скъпо.
 
Но Борислава не съжалява за това, което е преживяла, което по думите й било „страшна казарма“.