„Мис България 2009“ Антония Петрова е хвърлила око на футболиста Даниел Златков. Това пише „Галерия“. Блондинката, която отскоро се изживява като тв водеща на юридическо предаване, била възхитена от представянето на българския Роналдо във „ВИП Брадър“.
 

Петрова неколкократно подчертаваше в медиите колко му симпатизира, особено по време на гостуванията си в „На кафе“. „Моят фаворит е Дани Златков. За мен той е най-голямата изненада този сезон и единственият, който успя да се опълчи на шеф Петров“, похвали го Антония Петрова.
 
След излизането на футболиста от Къщата, миската дори се свързала с него, за да го поздрави за брилиантното му представяне. Комплиментите и свойското държание на Петрова никак не се харесали на ревнивата жена на Златков.
 
Съпругата му Агнес му вдигнала страшен скандал, подозирайки го в афера с миската. Наложило се Дани да се обяснява като малко дете, но Агнес така и не му повярвала.
 
Припомняме, че Златков и жена му имаха проблеми още преди да влезе във „ВИП Брадър“ заради ревността на Агнес. А интересът на Петрова към футболиста била капката, която преляла чашата.