Съпругата на исландския нападател на ЦСКА Гардар Гунлаугсон, сексапилната Асдис Ран е поискала 10 000 евро, за да се съблече пред мъжко списание у нас.
Това е тарифата на сексбомбата, която няма нищо против да покаже гърдите си пред цяла България. От “Максим”, което е едно от списанията, които са в преговори със звездата, обаче никога не са давали подобна сума на свой модел в момента се опитват да свалят цената наполовина, пише “Телеграф”. 5000 обикновено е хонорарът, който вземат дори и най-известните дами у нас, съгласили се да се съблекат там.

В същото време проста сметка показва, че горе-долу толкова е сумата, която всяка седмица вкарва съпругът на Асдис в семейния бюджет. За епизодичните си изяви на терена футболистът, който е бивш манекен, прибира по 10 000 евро месечно.

Всъщност майката на три деца с тяло на богиня вече се появи в секси фотосесия за списание “Макс”. Въпреки че бяха разголени, снимките все пак не разкриха нищо съществено от прелестите, на които всяка вечер се радва Гунлаугсон. Говори се, че находчивата красавица междувременно води разговори и с другите еротични издания у нас като “Плейбой” и “FHM”. /БЛИЦ