Виктория Димитрова, която е ослепяла от побой от ексбарабанистът на Сленг и П.И.Ф. Димитър Симеонов и сега е участничка в "Мюзик айдъл" ще има шанса да се лекува в Германия. Това може да стане благодарение на майката на депутата от НДСВ Соломон Паси, която се е ангажирала с нейната съдба. Майката на Паси е лекар и се е наела да осигури много добри специалисти. Темата за домашното насилие придоби около Виктория широк отзвук.
Снощи в залата присъстваше и дядото на Виктория, който е неотлъчно до нея след като внучка му ослепява. Той  каза, че през последните няколко години след инцидента с нея живеят в тъга, но надеждата крепи човека.

БЛИЦ припомня, че  по време на първият малък концерт в понеделник,  водещите на шоуто Иван и Андрей решиха да обявят името на човека, който й е нанесъл тежък побой и е причинил слепотата на Виктория. Преди три години тогавашният й приятел я биел системно и това довело до отлепянето на ретините на очите й. До присъда не се стигнало, тъй като Симеонов удостоверил, че страда от шизофрения. След лечение в психиатрично заведение, той създал нова група и по последни сведения, в момента е лице на кампания за производство на барабани.

Димитър живее в родната си Варна с майка си, баща си и баба си на тавана на стар блок. По думите на роднините му Димитър страда от шизофрения и прекарва във вцепенение по 1-2 седмици. Той се поболял след драмата с Вики. “Синът ми е извънземен барабанист, самоук гений. Толкова е талантлив, че когато засвири, нещо прещраква в главата му, нищо не помни от моментите, в които е посягал на Виктория”, твърди бащата. “Шамареше я, защото е обичаше”, допълва той. Според него Димитър се опитал да се самоубие, след като бащата на Виктория я отвел./БЛИЦ