Мухъл е избил в една от спалните от луксозния апартамент на Азис. Изпълнителят бе принуден да обяви за продан апартамента си в „Манастирски ливади”, след като от НАП му запорираха жилището за неплатени данъци, твърди hotarena.net
Луксозният апартамент от 150 кв. м. е пуснат на търг, а желаещи не липсват. Клиенти обаче споделят, че са забелязали мухъл на една от стените на спалнята му. И това значително намаля интереса към имота.

Иначе луксозния имот се намира в една от най-елегантните кооперации и е декориран с много пари и буквално крещи от лукс. Огромен интерес привличат и луксозните мебели и картини, които обаче няма да останат в интериора на дома. Те ще бъдат изнесени и няма да останат за новия собственик.

Търгът на имота ще започне на 17 октомври, а цената е 326 030 лв. Жилището е със 150 кв. м. площ, а голяма част от площта му заемат коридора, килера, банята и двете тоалетни.

Спалните също са две, а холът и кухненския бокс са в едно помещение. Един от ъглите там е любимото място на кучетата–три на брой. В детската пък преобладава розовото, а по стените има много плакати на Кейти Пери.

Апартаментът няма балкони, но пък гледката е много приятна. В блока обаче се шушука, че скоро там ще започне нов строеж.

Синя и розова тоалетна и лилава баня са част от атракциите на жилището. Както и черна маса и кресла, които красят трапезарията.
Освен цената на жилището обаче, новият собственик на дома на Азис ще трябва да предвиди и солена такса. 250 лв на месец заради денонощна охрана и входни такси, струва удоволствието да се живее тук.

Не се знае дали офертата за публичен търг ще остане актуална, тъй като приятелката на Азис–Гала, съди НАП, тъй като тя се води собственик.

След като за първи път от агенцията обявиха жилището за продажба, Азис го прехвърли на жена си. Но наскоро съдът обяви сделката за нищожна.