Един от най-талантливите български актьори – Чочо Попйорданов - ще гостува в токшоуто „Търси се…” тази събота от 11.00 часа по bTV. Водещите Меги и Нели ще покажат как му се отразява преходът от образа на секссимвол в театъра към образа на помъдрял, влюбен и спокоен мъж.
За първи път зрителите ще видят интервю с приятелката на Чочо – Даниела, която много емоционално ще сподели какво е за нея актьорът.  Двамата се срещат като ученици, когато седели на един чин и още тогава пламнала любовта между тях. Години по-късно те се откриват за втори път и от доста време вече живеят заедно.

Даниела ще сподели, че въпреки отсъствието й от България, никога не е спирала да мисли за Чочо и винаги го е обичала. „Ако не беше Даниела, аз досега щях да съм умрял”, споделя Чочо.

За буйния характер на своя син ще разкаже бащата – Иван Попйорданов. За първи път пред камера актьорът ще нарече своя баща „татко” и ще му поиска прошка за всички грешки и неприятности, които му е създавал.  За най-голямо извинение обаче Чочо ще се обърне към своята майка и ще опише най-трудния си период, вече зад гърба му, през който е наранил близките си хора.

За голямата си любов с актьора ще разкаже първата му съпруга – певицата Хилда Казасян. След 7-годишен брак двамата са запазили истинското приятелство помежду си и продължават да се подкрепят. Оказва се, че Чочо е учил Хилда на арменски език, заради което тя ще го предизвика да рецитира любимото й арменско стихотворение.

Нов щрих към образа на Чочо Попйорданов ще прибави и най-добрият му приятел в актьорските среди – Иван Ласкин. Той ще признае, че за него Чочо е най-добрият български актьор, а единствения недостатък, който ще разкрие е, …че обича да краде. Обикновено той отмъквал куршумите, останали след поредния лов в дома на своя приятел. 
За промяната на актьора ще говори и един от най-близките му приятели – Коко Каменаров. Защо Чочо не обича да празнува рожедния си ден, зрителите ще разберат тази събота.

Последната изненада за госта ще бъде неговият кумир в киното и театъра – актьорът Иван Иванов, когото Чочо нарича "българския Марлон Брандо". /БЛИЦ