Фолкдивата ДесиСлава вече е приготвила солидна пачка за раждането на второто си дете. Макар едва да влиза в шестия месец, миналата седмица блондинката официално тури край на участията си за годината.

Тя смята да се отдаде на заслужена почивка в последните месеци на бременността си и да не рискува здравето на хлапето с песни и танци по заведенията до ранни зори, писа „Таблоид“.

Изпълнителката смята да роди като истинска принцеса и няма да пожали никакви средства за целта. Десислава се е доверила на най-известния столичен специалист по акушер-гинекология, собственик на модерна клиника в западните квартали на София. Запознати издават, че цялото раждане ще й струвал около 15 000 лв. От тази сума само 3 бона ще отидат за самото раждане. Отделно се заплаща за престоя в клиниката, а Десислава иска самостоятелна стая с луксозна баня. Помещението разполага с всички екстри, включително библиотека и телевизор, така че ВИП родителките да се чувстват като у дома си.

Певицата смята да влезе за наблюдение седмица преди щастливото събитие. По всяка вероятност ще се наложи раждането да бъде със секцио, тъй като Деси ще бъде на почти 39 години, когато проплаче втората й рожба. По време на втората си бременност певицата няколко пъти влиза за кратко в болница заради гинекологични проблеми.

Първият й син Майки се е родил без сериозни препятствия. Тогава обаче щастливата майка беше момиче, едва прехвърлило 20-те. Сега Деси Слава се опасява, че напредналата й възраст може да предизвика нежелани усложнения.