Най-вероятно никога няма да имам деца, макар че много ги обичам. Често съм си представял, че ако това се случи, ще бъда повече приятел с тях, отколкото техен родител, който да ги възпитава строго. Не съм човек за семеен живот. Това разказва тв водещият Драго Драганов.
"Тук нещата изобщо не опират до сексуалност. Много хора смятат, че няма нищо по-важно от това да създадат поколение и да го възпитат. Но според мен едно дете трябва да живее в нормално семейство. Аз съм израснал с родители, които са се обичали и се обичат до ден-днешен. И не мисля, че малкото същество би имало полза от неделен татко или от такъв, който просто му е добър приятел", споделя Драго пред сп. "Стори".

"С времето започнах да придобивам качества на стар ерген. Преди детският шум ме забавляваше, а сега невинаги е така", разкрива той.
Той коментира и причините, заради които се е разделил с Лили Иванова.

"Лили има един житейски принцип - или всичко, или нищо. Този принцип я е съхранил във времето и я е направил най-голямата истинска звезда в България за всички времена. Аз просто имам различни житейски принципи. Тя се почувства предадена от мен заради моите допълнителни ангажименти. Заради тях започна да ми прави забележки, усещах някакви намеци, охладняване от нейна страна и постепенно дистанциране. Всъщност ние не сме имали разговор, с който да приключим взаимоотношенията си. Истината е, че без конкретна причина в един момент просто престанахме да се чуваме. Никога не сме си разменили груба дума, не сме се карали", споделя Драго.

"Нищо не е в състояние да ме накара да кажа лошо за нея, независимо че в последно време тя го прави по мой адрес. Споменавала е пред общи познати, че съм говорил зад гърба й. Това не е истина. Имам най-важният свидетел - Бог", изповядва още той.    /БЛИЦ