Особено набожна е станала актрисата Елен Колева напоследък. Звездата от „Шивачки“ не само е редовен посетител на литургиите в столичните църкви, но и не спира да чете молитви, докато е вкъщи. 
От няколко дни тя е с обновен профил във фейсбук – сложила е снимка на Исус и всеки ден публикува обръщенията си към Бог. В библейските слова Колева откривала себе си.

Получила просветление, че нищо от случилото й се до момента не е случайно. Всичко било резултат от Божията промисъл. Тези мисли я обсебили и тя сериозно се замислила над факта дали да не стане монахиня. Младата дама има лош опит с мъжете и в последните няколко години не може да постигне желаното от нея щастие, пише столичен всекидневник. 

Сега „шивачката“ била на кръстопът и се опитвала да измоли от Бог да й покаже верния път. Актрисата е поканена за участие в риалити шоу тази есен. За нея се надпреварваха продуценти както от Нова телевизия, така и от Би Ти Ви. Най-вероятно обаче тя щяла да избере селската идилия на изоставена в планината ферма, защото там щяла да е по-близо до Исус.