Емо Чолаков се завърна с гръм и трясък. Новият сезон на "Един за друг" е отбелязал силен старт през уикенда и култовият метеоролог е успял да генерира висок рейтинг на телевизията.

Още в първия епизод двойките разбраха, че в новия сезон на предаването всичко е по две - изпитанията ще са по-трудни, поощренията - по-големи, а наказанията – по-сурови.


Участниците бяха изправени пред предизвикателство, което ги накара да разберат истинското значение на израза "сляпо доверие". Мъжете имаха за задача да преминат безаварийно през трасе с препятствия и да паркират със затворени очи за възможно най-кратко време, навигирани от половинките си.

На дамите пък се падна сложната задача да шофират "на сляпо" като в истински екшън, следвайки камион и опитвайки се да избегнат варелите по пътя си.

Във втория епизод дамите влязоха в роли на похитени красавици, завързани до бомба, готова да избухне всеки момент. С помощта на карти, те трябваше да упътят своите половинки из своеобразен лабиринт с препятствия, за да ги открият и спасят.

Като истински командоси, кавалерите стреляха и обезвреждаха бомби, а зрителите успяха да се запознаят с новите попълнения в романтичното предаване.

В следващия епизод на "Един за друг" двойките ще преминат през ново вълнуващо изпитание, което ще тества силата на отношенията им. Кавалерите ще трябва безстрашно да се катерят по висока стена, за да докажат, че помнят важните моменти от връзките си. Всяка грешка ще бъде фатална за техните нежни половинки, които ще дегустират неподозирани специалитети.