Faith No More се събраха. Радио Тангра Мега Рок съобщиха тази новина, потвърдена лично пред тях от басиста на групата Били Гулд.
MTV News първи съобщиха новината, след като са се свързали с агента на вокалиста Майк Патън, който е потвърдил събирането на групата само за турне в Европа.
"Да, получи се! Ентусиазмът, че сме отново заедно е впечатляващ. Не е ясно дали ще успеем да стигнем и до България”,  казва Били Гулд пред Тангра Мега Рок.
“Естествено, лично аз много бих искал, защото чувствам София, като мой втори дом и вече имам адски много приятели там, но всички решения по отношение маршрутите в крайна сметка ще бъдат взети от нашите агенти и мениджъри”, допълва басистът.
Предстои да бъдат уточнени, кои групи ще придружат в качеството на съпорт FAITH NO MORE, както и кой всъщност ще бъде китарист. ‘Големият‘ Джим Мартин, като че ли сам е проиграл шансовете си с неуместни изказвания миналата седмица. При всички случаи - Гулд, Патън, Бордин и Ботъм са решили да не дават никакви интервюта, за да се концентрират в удоволствието да бъдат отново заедно.
Все още не се говори и за бъдещ албум с нова музика на Faith No More.
Faith No More е рокгрупа, основана в Сан Франциско през 1980 и разформирана през 1998. Отначало се подвизават под името Faith No Man. Едни от най-известните им сингли са "Epic" и "Falling to Pieces" от албума "The Real Thing" (1989), както и кавър-версията на Commodores "Easy". /БЛИЦ