Станалата пословична повече със скандалите около себе си, отколкото с певческите си изяви фолк певица Бриана завъртя поредната интрига покрай името си. Изпълнителката реши да съобщи първо на БЛИЦ, че е бясна на продуцента си Виктор Касъмов и че вече не е част от неговата фирма.
Оказа се, че от месеци шефът й я лъже за заснемането на първия й клип. И когато най-накрая щял да бъде реализиран, Касъмов и се обадил, за да й съобщи, че се отлага отново.

"Нека започна с това, че съм във фирмата "Ара мюзик" повече от година. Още в началото дадох 5000 лв. на Виктор. Тези пари нито бяха вложени в развитието на кариерата ми, нито ми се върнаха. Песента, към която трябваше да снимам клип, беше готова, текста, изобщо всичко. И в последния момент ми се обади да каже, че нямали 1000 евро, за да заплати парчето, тъй като е сръбски кавър. Е, тези 5000 лв за какво ги дадох? От няколко месеца е така, постоянно ме разиграва и ме лъже и не прави нищо за кариерата ми", обясни Бриана.
"На някои абсолютни нови певици се скъсаха да им правят клипове, а към мен не изпълва обещанията си повече от половин година!", гневи се изпълнителката. "Отдавна видях какъв мошеник e, но все се надявах, че ще спази обещанието си." Но не можах да разбера защо ме завлече с парите и не направи нищо за кариерата ми? Секс ли иска от мен този човек?!", недоумява певицата. Виктор Касъмов е обещал за пореден път, че в края на тази седмица ще й върне парите. /Георги Стоянов, БЛИЦ