В най-диетичния период от годината - великденските пости, нагледно ще ви покажем как „отслабват" звездите. Преди няколко броя свалихме маските им, за да разкрием истинските им лица. Този път ще видите как фотошопът прави и телата им също толкова перфектни и изваяни, а кожата им - гладка като бебешко дупе. Следвайки собствения си „фотоидеал", някои наистина свалиха доста килограми и заприличаха на себе си, тоест на тези, които виждаме по лъскавите преработени клипове и сесии, пише "Слава".
Кралят на попфолка Азис пробва какво ли не за да се раздели с излишните килограми, но неуспешно. Той дори се подложи на болезнена липосукция. Сложи си и изхвръкнало дупе като на Бионсе, за да отклони вниманието от не по-малко стърчащото си коремче. След безброй диети и хирургични манипулации, в крайна сметка йо-йо ефектът, за който всички доктори алармират бе неизбежен и при него. Което е очевидно както на екрана, така и на живо. Не така стоят нещата обаче във фотосесиите му. Гладки и стегнати бедра, тънка талия, глътнат корем - на снимки Василка изглежда на половина от това, което е в действителност.

Десислава отново попада в Спецпроект, посветен на истината за звездите. Дълго време тя бе с няколко идеи повече надарена от природата и от пластичната хирургия. След като намали изкуствените си придобивки - гърдите, Деси се амбицира и се раздели с цели 20 килограма! Постигна го с пост и молитва, или казано на съвременен език - с глад и вяра, че ще успее. В момента е в перфектна форма, също като на фотошопнатите си снимки и видеоклипове от близкото минало. Спомняйки си как изглеждаше фолкпевицата преди една година в музикалното шоу за половин милион лева Пей с мен, а и преди това - във ВИП Брадър2, имате възможност да оцените разликата.

Емилия

След раждането на сина си Иван, Емилия дълго време си носеше за спомен доста изпъкнало коремче. Тя стопи почти всичко, освен него. За сметка на това пък, на последната си фотосесия, която направи няколко месеца, след като стана майка, тя изглежда все едно никога не е раждала. Едва преди броени дни Емилия се появи почти във същата формата, която си придава на снимките към албума си.

Алекс Раева

Проблемът с килограмите на Алекс Раева я абонира не за дебелариума на доктор Емилова, а за Майчин дом. Всеки път, когато певицата се позакръгли, й се приписва евентуална бременност. СЛАВА също не се въздържа и неотдавна директно я попита дали е не чака бебе. За разлика от Емилия, която първи разконспирирахме, когато забременя, оказа се, че Алекс отново е напълняла. Този факт обаче хич не я комплексира. И как иначе, щом има на разположение професионалисти с мишка и клавиатура в ръце!

Ивана

Вечна битка не само срещу младите си конкурентки, но и срещу излишните килограми води и мегазвездата Ивана. Тъкмо да ги стопи докрай благодарение на прословутата диета на доктор Пиер Дюкан, по която луднаха всички по-пълнички звезди, тя отново върна старата си форма. Припомняме, че преди време първо пред СЛАВА Ивана разказа за поразяващия резултат от специалния хранителен режим, който й отне 12 килограма. Тя повлече не малко последователи със същия проблем. Предвид нездравословният нощен живот, който води една от най-оборотните певици на Пайнер, е обясним йо-йо ефекта и при нея.

Преслава

Певицата на годината Преслава никога не се е славила със слаба фигура. За разлика от другарките си в бранша, на фолкзвездата всичко й е природно. Тя също слабееше, напълняваше, слабееше, напълняваше... Дори гърдите си намали, а те пак пораснаха! Хора от обкръжението й твърдят, че Преслава никога не е била толкова слаба като на наградите на телевизия Планета, които се проведоха неотдавна. В малките случаи, в които певицата се снима в цял ръст във фотосесиите си, тя изглежда като фиданка!

Лили Иванова

За разлика от доста по-младите си колежки, и също като Миро, с фотошопа Лили Иванова не слабее, а се стяга. Колкото Господ да е бил благосклонен към примата, давайки й глас и тяло во веки, все пак второто си има срок на годност. В нейния случай прилагането на компютърните методи за моделиране на лицето и тялото може да се нарече ново поколение фотоподмладяване. Услугата на живо в козметичните салони струва маса пари... Дори за непрофесионално око е ясно, че от кръста надолу Лили е доста „пипната" за фотосесията си в Плейбой. И сами виждате разликата между реалното й отражение в огледалото, на който мрежестият чорапогащник ясно личи и фотошопнатите й дупе и крака пред огледалото. /БЛИЦ