Разстроена съм и съжалявам за случката. Нито аз, нито моя приятел или който и да е мой близък е заплашвал Ивена - не съм Господ да решавам кой ще живее и кой не. Това заявява фолкдивата Габриела в едно експлузивно интервю на Светлана Терзиева - Сесил.
Според нея това е било чисто женско сдърпване и не се е стигало до по-сериозни неща. „ Не съм си правила реклама на гърба на Ивена! „ , казва още Габриела.
Тя била изплюла дъвката на ревера на Виктор Касъмов, заради начина по който и отговорил. По думите и сега негативите обират и най-близките й  хора, а те не го заслужавали. Тя споделя, че преди време е живяла с Ивена и това още повече я е наранило, че е  изпяла нейната песен "Нещо малко черно". Габриела отрича да е пращала заплашителни смс-и на Ивена. "Аз не съм Господ да решавам кой ще живее и кой не. Това е много лесно за доказване", заявява Габриела.Тя не знаела и кой и сложил думите в устата  „Умри, умри!...". След като минело време и се поуспокоила Габриела щяла да продължи с проектите й с Лепа Брена. Продължавам да работя и вече е факт първата ми песен след напускането ми от „Ара мюзик”, „По-добре не гледай”, която скоро ще клипирам. /БЛИЦ