Бившата репортерка на „Папараци” Лиляна Ангелова най-сетне е успяла да забременее. Красавицата, която нашумя с участието си в едно от първите издания на „Биг Брадър”, отдавна копнееше за собствено дете и ето че мечтата й е на път да се сбъдне.
 
„Клюкарката” на Николета Лозанова все още е в начална фаза на бременността си и не споделя щастието си публично, за да не бъде урочасана. „Пази радостната вест в тайна, но същевременно много й се иска да се похвали на всички”, твърдят източници от обкръжението й, цитирани от "Уикенд".
 
Преди около 12 месеца Лили се сгоди за пловдивския бизнесмен Станислав Костов, с когото има връзка от 4 години. Риалити звездата дълго криеше самоличността на любимия си, защото той беше женен за друга. Чак след като го разведе, тя започна да го представя като свой партньор.
 
За времето, в което са заедно, двамата многократно опитвали да се сдобият с бебе. Ангелова дори се подложила на ин витро процедура, но и това не дало резултат. В крайна сметка красавицата се обърнала към нетрадиционните практики и с тяхна помощ успяла да зачене.
 
Преди време Ангелова изненада всички, споделяйки, че посещава курсове по холистична медицина. Цели две години от живота си тя посветила на тези занимания, а знанията, с които усвоила, й помогнали в борбата за наследник.
 
Самата Лили никога не е крила репродуктивните си проблеми. „Сблъсках се със сериозни препятствия. Откриха ми киста на левия яйчник - около 7 см. Един известен софийски лекар изрази съмнение, че става въпрос за ендометриоза – болест, която възпрепятства забременяването. Препоръча ми операция, но аз не го послушах”, споделяла е пловдивчанката.
 
Диагнозата на специалиста я ужасила, тъй като лечението на заболяването изисква женският организъм да бъде вкаран в състояние на изкуствена менопауза. Уплашена и объркана, Лиляна потърсила съвет от близки и така научила за холистичната медицина, която преобърнала живота й. Ангелова намерила голям капацитет в тази област. Той й изготвил хранителен режим, а освен това я посъветвал да приема цветни есенции под формата на капки и различни добавки, подпомагащи функциите на организма. Когато отишла на преглед месец по-късно, кистата й се била смалила на 3 см. После пък съвсем изчезнала и лекарите обявили случая за феноменален.