Едва сега Емилия придоби смелостта да оповести публично, че има мъж до себе си. Певицата обаче премълчава факта, че е посещавала Жорж Фади Башур в Дубай през 2011 г.
 

Изпълнителката съобщи, че връзката им е от няколко месеца, но двамата се познават от години.Още през 2011 г., три години след раждането на сина й от Коко Динев – Иван, Емилия била засечена от българка в заведение в Дубай, където била в компанията на Башур. Според разказа на свидетелката двамата били в голяма компания, но било ясно, че между тях прехвърчат искри.Точно в този период Коко имаше афера с колежката на Еми – Преслава, която дори се сдоби с апартамент от Динев, пише „Галерия“.
 
Очевидно наранена, русокоската тогава стопля отношенията си с Жорж. Само няколко месеца след като е засечена с чужденеца в Дубай, фолк певицата обяви официално, че се е разделила с бившия собственик на „Кошарите“, лансирайки тривиалното обяснение, че са се скарали заради битовизми. След това даде втори шанс на връзката им.
 
През 2013 г. в светските среди плъзна мълвата, че певицата се среща с арабския бизнесмен на родна земя. Двамата били засичани в лъскави столични заведения, като отдалеч се виждало, че прекарват добре заедно.
 
Жорж Фади от години развива бизнес в родината ни, свързан със строителството.