Над 350 бебета - статисти, двойници на световни знаменитости, каскадьори, актьори, танцьори и различни типажи мъже и жени на различна възраст ще представи за първи път у нас по случай шестата си година първата кастинг агенция в България „Уеб моделс“, съобщават от агенцията.
Агенцията има подписани договори с едни от най-популярните лица: Жоро Костадинов от „Сървайвър“, Филип Лазаров от „Островът на изкушението“ и топ миската Катя Дунева.
Сред най-предпочитаните за рекламни снимки за изминалата година бяха звездите на кастинг агенцията - Ивета Ванкова “Мис Фешън ТВ Даймънд 2007”, Кристина Димитрова “Супермодел на България 2006” и Пламен Пенев “Мистър България 2004” и др. По случай шестия си рожден ден агенцията ще представи и новия си уебсайт, в който ще бъдат публикувани и новите фотосесии на Ралица Тодорова “Мисис България Свят 2008” и Димитринка Петкова “Мис Студентски град 2008”.
По думите на собственика на кастинг агенцията Йордан Йосифов сайта на „Уеб моделс“ ще бъде един изцяло нов за българския пазар продукт, който ще бъде в помощ на всички, които се занимават с реклама, мода, ивенти и промоции. /БЛИЦ