Тежка катастрофа е причината Даниела да обърне сексуалната си ориентация, разкрива пред "168 часа" нейната приятелка от детинство и колежка Весела.
"Първата й връзка беше с момче. Бяха заедно повече от три години, но накрая смъртта ги раздели. Момчето катастрофира с мотор, Диди така и не можа да го преживее, години наред не поглеждаше друг мъж", разказва приятелката Весела. Двете се познават още от детската площадка. Весела е плътно до нея след загубата на любимия човек. Весела не може да забрави момента, в който Даниела решава да й се обясни в любов. Срещат се като всеки ден в квартала за сутрешното кафе. Изведнъж като гръм от ясно небе едната приятелка хваща другата за ръката, другата й прави романтично предложение в стила на влюбен мъж.
Весела е категорична, че дори хомосексуалността на Даниела не може да помрачи моментите на радост и тъга, които са изживявали заедно през годините. Участничката в "Биг брадър 4" е имала много връзки с жени, но нито една не е била сериозна. Според Весела една от причините приятелката й да се разделя бързо с гаджетата си е именно тя. Весела има само едно притеснение около представянето на Дида в къщата. Даниела обичала да си пийва и Весела се страхува, че под алкохолно опиянение може да се изложи. /БЛИЦ