Свежо зелени двойки блеснаха на парти за десетки хиляди евро с поне 500 випове в "Кемпински Зографски". За първия рожден ден на "Его" медийният магнат Красимир Гергов кавалерстваше на Деница, която неотдавна роди във Франция третата му дъщеря.
Румен Бояджиев, бивше гадже на Теди Велинова и други красавици от подиума, представи нова изгора. Самата Цеци Красимирова, блян на не един и двама мъже в родния хайлайф, се оказа с Денис Ризов, някогашния житейски партньор на Наталия Симеонова. Дали между тях ще избуи любов, може само да се гадае. Още две млади майки провокираха приятелски излияния - Екатерина, нежната половинка на Нико Тупарев, и Десислава, съпругата на Миро Севлиевски. Младите дами бяха в отлична форма, пише "Стандарт".

Издателят на елитното списание Спас Русев и ултра елегантната му съпруга Диляна посрещнаха босове от шоуиндустрията и медийния бизнес на Европа. Голямата звезда беше Брайън Фери, икона на суперстайлинга на Острова. Преди той да хване микрофона, излязоха момчетата от групата "Блейк" и пяха божествено. Спецове от личния екип на Мадона бяха направили чудеса за атмосферата на "Кемпински-Зографски". Зала "София" святкаше в неони и черни коприни.

На импровизираната сцена зад гигантския бар вървеше грандиозна мултимедия с визия на "Его". Зад нея мацки с дунапренени прелести, съвсем като в предишно турне на Мадона, въртяха бедра и бюст. Бижута на "Шопар" привличаха като магнит погледите на повечето от дамите. Дрес кодът беше типично фешън - черно, еротика и кожи. Мъжете бяха с една щипка по-разкрепостени. Сред най-изисканите отново се класира Левон Хампарцумян. /БЛИЦ