Имах връзка с Мартин Станков и той е първата ми голяма любов. Това признава пред сп. “Стори” певицата ЛиЛана. Вдовицата на Емил Кюлев Весела има дете от известния футболист и според слуховете тя го изгонила именно заради ЛиЛана. Певицата обаче твърди, че за тези интриги, както и това, че Весела Кюлева й е изпращала заплашителни sms-и научава от медиите.

“С Весела изобщо не се познаваме. И слуховете, че сме във война няма как да съдържат и капка истина”, споделя ЛиЛана. Тя все пак признава, че е имала връзка с Мартин Станков, а спомените я връщат в годините, когато все още работи в телевизия ММ. Научила е, че той силно се интересува от нея. Техен общ приятел ги запознава, но първоначално тя не е никак впечатлена. След една дълга игра на това кой кого харесва поставят началото на нещо красиво и незабравимо заедно.

“В момента, в който спря да ме преследва, аз поех инициативата. В следващия миг той се дърпаше”, разказва певицата. Анализирайки миналото, сега дори смята, че не може да се говори за сериозна връзка между двамата, а това, че са запазили приятелските си отношения, смята за съвсем нормално. Според нея е “силно редактирана” историята, че с футболиста са живели заедно в Лондон.
“Радвам се, че той е щастлив, защото каквото и да се е случило между нас, аз го уважавам и мога да кажа, че е страхотен човек”, казва още ЛиЛана.
От пет години тя се радва на прекрасна и стабилна връзка. Мъжът до нея няма нищо общо със светските среди и може би затова успява да го опази от публичното пространство. /БЛИЦ