Студът в Париж мина на заден план, защото тази вечер в прочутата зала "Олимпия" ще изгрее Лили Иванова. Организаторите на концерта са останали удивени от скромността на българската звезда. За разлика от разглезените западни величия Лили е пожелала в менюто за гримьорната си само минерална вода, шоколад, мед и киви, съобщава "Стандарт".
Примата на българската естрада е предприела тактиката на дезинформацията. За да се спаси от папараци и напористи фенове тя е обявила два хотела в пресата, в които вероятно ще отседне, а е избрала трети. Заблудата е била наложителна, защото иконата на родната поп музика е обект на засилен интерес.
В самолета на "Ер Франс" дори азиатските стюардеси я задърпали за автографи. На летището пък я чакала тълпа от фенове, които направо подлагали своите международни паспорти за параф.

Мъж обяснил, че много французи слушали Лили заради българските си жени, които не тръгвали в чужбина без албумите й. С феновете цветя поднесъл и "шпионин" на Ивайло Калфин. "Вие хубаво ме обичате, ама писмото ми, с което ви поисках съдействие за концерта, остана без отговор", смъмрила Лили човека на Външно. /БЛИЦ