С обновена визия благодарение и на модно студио Дима стил Мариана Маринова участва в ревюто на Tresar.
Две от най-красивите българки - Мисис България Свят и Мисис България Глоуб Екатерина Дунева и Мариана Маринова - блеснаха в грандиозен шоуспектакъл в Музей „Земята и хората”. Шаловете от чикагската колекция на дизайнерката Нина Герганова вече носят имената на двете хубавици.
В ревюто „Шалове с нежни имена ” участваха доста преуспели дами - дизайнерки, певци и журналистки, за да изразят идеята, че уникалните аксесоари са част от делника на най-проспериращите в обществото жени. Американската фирма „Artistaworld” отдавна е преоткрила уникалността на шаловете и аксесоарите на Tresar, които направиха своя прощъпулник и на българска земя. Мястото на ревюто в този оазис на концентрирана природна хубост, допълни вълшебната атмосфера. В красива есенна импресия взеха участие изпълнителите Димитър Колев-Назар и оперната прима Нино Гамгонеишвили. Сред дефилиращите дами бяха главната редакторка на сп. „Тя” Веселина Алексиева, актрисите Полина Йосифова и Виктория Милчева дизайнерките Роза Дочева от „Джулини” и Лили Сотирова – дъщеря на Диана Дафова.
Колекция „Сезони” на Нина Герганова от ръчно рисувани копринени чанти, шалове и вратовръзки замина за Чикаго, да бъде представена на „Мичиган авеню”. Там сега се предлагат шаловете „Шоколад”, „Мариана”, „Екатерина”... Дизайнерка е включена сред отличени творци в най-големия американски сайт и он-лайн шоп “Dharma Trading Co.”

Светлана Славкова, БЛИЦ