„Мис България 2007” Юлия Юревич е новият „Звезден репортер” на „Календар” тази седмица. Рубриката вече се излъчва от понеделник до петък, съобщават от Нова телевизия.
Първата тема, която Юлия ще представи, е за изоставените деца в България. В понеделник и вторник красивата моделка ще се опита да покаже своята гледна точка по болезнения проблем. Тя ще интервюира Иванка Шалапатова - директор на фондацията „За нашите деца” и ще направи анкета с майки по софийските улици.
Постите са другият актуален въпрос, който развълнува бившата Мис. Като въздържание от храната или по-скоро като диета се възприемат постите у нас ще стане ясно в „Звезден репортер” в сряда вечер.
Отец Сионий ще обясни какво представляват постите и защо трябва да се спазват, а диетологът Симеонов ще разкрие защо консумацията само на растителни храни е полезна.
Третата тема е свързана с малката и голямата потребителска кошница. Оказва се, че повече от 90 на сто от българите не знаят какво означават тези икономически понятия. Затова Юлия се обръща към Албена Данчева от Националния статистически институт, която дава точна дефиниция на термините. Тя споделя, че голямата потребителска кошница е пет пъти по-голяма от малката.
Темата в петък, 13 март, ще ознаменува предстоящия старт на „ВИП брадър” 3. „Мис България 2007” ще разговаря с психоложката Ани Владимирова. /БЛИЦ