Иво Аръков окончателно прежали Мика Стоичкова! 29-годишният актьор, който напоследък се подвизава като водещ в предаване на bTV, лети на крилете на любовта с новото си гадже – закусана руса красавица. Двамата са буквално неразделни от няколко месеца насам, пише "Уикенд".
Тези дни папараци засякоха звездата от „ВИП Брадър 2014” и сериала „Фамилията” да кръстосва софийските улици в компанията на актуалната си изгора. Блондинката вероятно е начинаеща актриса, тъй като носеше в ръка прозрачна папка със сценарий. След като се разходиха като манекени в центъра на столицата, двамата влюбени се качиха в червеното беемве на Иво. Спортното возило отдавна служи на Аръков, но той си го харесва и не смята да го сменя с друго в обозримо бъдеще. 

Точно преди 3 месеца – в средата на септември, шоуменът от Белослав се появи със същата млада хубавица на концерта на Стинг в „Арена Армеец”. 

Преди ослепителната блондинка да покори сърцето му, Аръков така и не успяваше да преодолее болката от раздялата си с щерката на Христо Стоичков. Той страдаше заради сватбата на Мика, заради раждането на първото й дете, заради всяка информация, долитаща за нея от Маями…

Дъщерята на Камата е единствената жена, която Иво е обичал истински в миналото. Някога той имаше връзки и с певицата Мария Илиева и актрисите Боряна Братоева и Елен Колева, но те бяха краткотрайни и не оставиха дълбок отпечатък в душата му.

Покрай новото си гадже, Аръков е влязъл в перфектна форма, отбелязват наблюдатели на метаморфозите му. Навремето той беше доста пухкав младеж, а сега се е стопил от любов и секс и прилича на топ модел.