Сексуалната страст между Ричард и Розмари не е от вчера или днес. Двамата прекараха преди време страстна нощ, която втрещи зрителите на "ВИП Брадър", но тогава и двамата отрекоха да е имало секс. Фитнес инструкторът смята да докара нещата си докрай и директно попита моделката дали не иска да вдигнат рейтинга на шоуто като правят секс.

"Ако го направим отиваме на финал. Ще направим такова шоу... Рейтингът ще е и за двамата", обърна се Ричард към палавата моделка. 

Първоначално Розмари отряза фитнесджията като му каза, че има семейство, което гледа и приятел, който обича. 

"Не съм боклук и не мога да направя това. Първо ме номинираш, а после искаш да правиш секс с мен", отряза го Розмари и се обърна на другата страна в общото им легло, малко след което - заспа. 

Оказа се, че за неудържимия Ричард не е проблем, че моделката е заспала. Когато лампите в Къщата изгаснаха, той прибегна в действие, а моделката запя друга песен. Ричард пусна пипалата си под юргана на Розмари и се разнесе стон из цялата къща. Камерите уловиха страстния момент между двамата, в който Ричард най-вероятно бърка в бельото на моделката, а тя по никакъв начин не се дърпа. 

На сутринта самият фитнесджия отиде да се похвали за "великата си постъпка" пред Стефан, като обяви, че това се е очаквало от него още с влизането.